Trykk på denne linken: Fra dag til dag dagbok.

Da jeg satte på vannet fikk vi lekkasje fra en rørkobling i kjeller taket og klosette. Vannet fløt utover bad gulvet, slik kunne vi ikke ha det. Da har det bare å sette igang og demonter hele sisternen, spyle og vaske den. Bestemte også skifte rørkoblinger mellom sisternen og røret som kommer opp gulvet.

 

 

Jeg var i Alta og kjøpte nytt paknings sett og nye rørkobblinger, annen brukt krane, som jeg satte på. Dette tok et par dager. Bilde viser ventilen montert riktig.

 

Jeg ble overrasket over ståltråd var surret rundt ventilen til flottøren. Bilde viser at montering av ventilen er satt feil i forhold til utløpes røret. Når dette ble rettet så fungerte klosette perfekt.

 

 

Kjøkken bordet ble brukt til arbeids bord.

 

I vinter har det vært over 2 meter med snø, det har gått utover gjerdene, netting har vært trykt ned og gamle stolper har knekt.

 

Jeg har kjøpt 25 stk nye gjerde stolper, for å erstatte ødelagte stolper.

 

Her trengs det reprasjon, men ikke i år.

 

Flyttet døren 2 tommer til venstre, slik at listing rundt døren går lettere.

 

Antennen vi hadde før var en inne antenne, den tok stor plass, kom vi borti den så falt bilde ut, derfor var det nødvendig å bytte antenne til en ute antenne som kan skrues fast i ytter veggen. Da jeg monterte antennen så oppdaget jeg at malingen var svært nedslitt, siden dette er sørveggen så er nok solen som er synderen.

 

 

Satt inn ny ventil i spisskammers, den som var der før hadde gått istykker, og såg stygg ut.

 

I forbindelse felling av trær ovenfor fjøset vårt, så oppdaget jeg at det rant vann nedover jordet mot fjøset fra den gamle brønnen. Jeg fant ut at det var lekasje ved siden av gamel brønnen, jeg gikk igang med å grave et dypere løp i lilleelva. Vi får se til neste år om det har hjulpet.

 

Back to Top