30 Desember: Trening og atter trening på landinger.

-2 grader, må skru H dyse litt inn for å få motoren til å gå rent på full gass,  Har laget landing stripe på øst side av vannet. Her er det ikke overvann på isen.

 

Flystripa er på 30m lang og 7 m bredde.  Her er 25cm løs snø, når jeg bommer på stripa så hender det at flyet tipper over.

 

20 Desember: Trening på gode landinger.

 

-3 grader: Jeg bar Beaver ned til flystripa og startet opp, jeg fløy mange landings øvelser, det er ikke lett å lande på stripa, som regel blir det 1 til 2 meter utenfor stripa, min store skrekk er å komme fornær trær når jeg tar landingsrunder mot stripa.

 

19 Desember: Trening på fine landinger.

 

-2 grader: Første flyturen begynte motoren å fuske, det ble utelanding, da jeg hentet flyet oppdaget jeg at jeg hadde glemt å slå av choken. Resten av flyturene gikk greit helt til hale skien løstnet. Da var det bare å avslutte øvelse flygingen.

 

13/14 Desember: Mye trening på landinger.

-8 grader. Motoren gikk fint på tomgang. samme instillinger som 7 des. Har tråkket opp flystripe med ski, 20 meter lang X 6 meter bred. Det er 20 cm med løs snø,

 

7-Desember: Kort flytur med Beaver

 

-7 grader, motoren går fint på alle turtall. Måte justere litt, H dyse samme som før, L dyse 2/3 inn.

 

Taxe_test

Vanskelig å holde mobilen og samtidig kjøre flyet, derfor ble det en kort film.

 

30-November: Isen har lagt seg på Bergsvannet

 

Jeg hadde planer om å ta en flytur, men det var for  mye fokksnø på isen.  Jeg tok ikke med ski til flyet for jeg regnet ikke med at det var is på Bergsvannet.

 

 

 

12-mars: Flotte flyforhold på Bergsvannet.

 

Hyttetur med fly, Beaver og MX2.

 

Beaver står på terassen til neste dag.

søn 12 mars: Etter å ha gitt opp MX2 flyet, pga. motor problemer, så fortsatte jeg med å fly Beaver, det ble mange fine flyturer resten av dagen.

 

Beaver er utstyrt med ski, hvis det er mye snø så tråkker jeg med ski en flystripe på 6 x 15 meter, det er nok for å få flyet opp.

 

Back to Top