13 Mars: 1 flytur på Fiskumvannet.

 

3 grader: Måtte justere L dysen 2% ut, H dysen neste 1/4 omdr ut, pga motor stoppet når jeg ga på gass.   Isen var veldig ruglette det førte til at hale skien ble skadet under landing.  Måtte gi litt høyderor under takeoff.  Ellers var flyet følsom på ballanseror.   Det virker som flyet stiger mye når man gir på mer gass under flight, her trengs mer testing for å verifisere det jeg oppdaget.

 

 

28 Februar: 3 flyturer denne dagen på Bergsvannet.

 

2 grader og sol: Første takeoff  ga meg en liten overraskelse, for flyet steg brått, jeg korrigerte med høyderor som viste at flyet var baktung. Neste 2 flyturene var jeg mer forsiktig å bruke høyderor. Det viste seg at flyet trenger ikke å gi høyderor for å ta av.

 

27 Februar: Min første flytur med Extra300 på Bergsvannet.

Første flytur !! Bilde viser hvor flyet landet borte ved øya. 

 

Taxe_Test

-3 grader og skyet: Jeg har ikke noe video av takeoff og landing, men jeg ble veldig overrasket hvor fint det Extra300 fløy. Jeg er veldig fornøyd med reprasjon som har tatt 4 måneder, endelig har jeg fått Extra300 flybar etter crash i Desember 2021.  se link fra Reprasjon

 

17 Februar: Trener på landinger og justering av motor.

 

o grader og sol: Måte justere motor for å få full gass på motor uten at den stopper. L dyse 1/4 omdr. ut, H dyse skrues litt mer inn. Fløy flere omganger uten at motor stoppet.

 

 7 jan: ny flystripe tråkket til med ski, 7 x 25 m

 

 

Back to Top